phone  Säker betalning  phone  Fri frakt över 400 kr  phone  Snabba leveranser  phone  031-299647
På svenska In English Auf Deutsch 
Varje strumpa är designad för att glädja dina fötter och förbättra din träningsupplevelse. 

Gococo

Gococo är ett ungt strumpvarumärke från Skandinavien som sätter funktion i fokus. Gococos strumpor kombinerar högfunktionella material med lekfulla färger i en enkel och ren skandinavisk design. I kollektionen återfinns marknadens mest snabbtorkande material 37.5 Technology™ som hjälper motionären likväl elitidrottaren att fullfölja sina satsningar optimalt genom skavsårsfria och fräscha fötter. Strumpans roll i en lyckad satsning eller aktivitet skall inte underskattas!

Gococos strumpkollektion är designad och utformad för den aktiva kvinnan och mannen som ställer höga krav på funktionalitet och komfort och som trivs med det lilla extra både i löparspåret och på gymmet. Sedan starten har Gococos strumpor varit en viktig del i både elitidrottares och motionärers utmaningar.

Välkommen in i vår värld av funktion och skandinavisk design!

 

Nedan är en bild av grundarna Annie och Linnéa Wennergren.

Produktion

Vi på Gococo tycker att det är viktigt att våra produkter tillverkas under förhållanden som vi kan stå för och vara stolta över. Vi har därför valt att producera våra plagg i fabriker där vi själva kan ha kontroll över arbetarnas förhållanden. Just nu producerar vi våra strumpor i Kaunas, Litauen och övriga plagg så som mössor och t-shirts tillverkas i Sri Lankas huvudstad Colombo. 


Nedan är bilder från fabriken i Colombo där produktion av våra t-shirts är i full gång. 

Mönsterritning 
Fabrikens gladaste sömmerska 
Full koncentration i t-shirt fabriken 
T-shirts i väntan på sista stygnen! 
Prisbelönade Svenska Sportstrumpor &
Kompressionsstrumpor av högsta kvalitet