phone  Säker betalning  phone  Fri frakt över 400 kr  phone  Snabba leveranser  phone  031-299647
På svenska In English Auf Deutsch 
Vi är väldigt stolta över att få så fint beröm av våra kunder och Gococo användare!


"Jag lovordar era strumpor. De håller verkligen vad ni lovar! Min tonårsson har blivit väldigt hjälpt av dessa.
"
Maria, Svedala

"Jag måste säga att jag älskar era strumpor, tjoho vad bra de är!"
Jessica Clarén, har bloggen Your Inner Warrior

"Spelade i era strumpor. Jag är mer än nöjd med dessa underbara strumpor. De är verkligen slitstarka och formar sig bra efter foten! Definitivt de bästa jag spelat golf i. Det blir givetvis mycket fotsvett när det är 40 grader varmt ute, men jag tycker att de torkade relativt fort om man jämför med en "vanlig" strumpa. 10/10 är betyget från mig!"

Robin Askstrand, golfproffs på svenska och danska proffstouren

"Strumporna är j-vligt bra har nog bara spelat och tränat i dem sen jag fick dem.” 
Christian Drakenberg, 4-faldig SM-mästare i squash                        
”Gococo.se världens bästa strumpor.”

Christian Drakenberg, 4-faldig SM-mästare i squash

”Testade mina nya GoCoCo-strumpor idag och blev helt såld direkt. Kommer vara mina nya bästa kompisar som alltid ska få följa med ut på mina löparpass framöver.”
Sarah Wahlin, har bloggen Från Benget till Bergsget

”Gococo har blivit en stor favorit i min strumplåda.”
Åsa Ehrnholm, har bloggen Åsa’s träning

”Från Träningsbloggsträffen fick jag med mig ett par färgglada och sköna strumpor från Gococo som många andra bloggerskor har lovordat. Jag förstår varför nu. De fyller upp alla kriterier jag har när det gäller strumpor. Design, färg, funktionalitet och komfort.”
Cecilia Phil, har bloggen Aktivera

”Vi har testat Gococo-strumpan i vått och torrt, varmt och kallt, i sandaler och kängor, den rosa tjejmodellen och den svarta killmodellen, och är huvudsakligen imponerade även om vi får erkänna att vi inte är professionella strumptestare.” 
Mattias Goldman, reporter för Min Planet

”Jag köpte mina 2 första par Gococo-strumpor för bara några veckor sedan. Och jag blev såld direkt. Strumpor som andas bra, sitter bra (funkar superbra för löpning) och som är snygga får man aldrig för många av.”
Milla Engren, har bloggen Miss Agda

"Köpte tre par strumpor på Göteborgsvarvet för tre år sedan. Strumporna har varit fantastiska. Vi har haft två par var nu i några år. Dom är slistarka, luktmotståndskraftiga och sköna!"
Christian Falun

"Det var jag som vann strumporna första December, och jag måste bara få säga att det var de skönaste strumporna jag haft på mig någonsin.Och jag är ändå den typen av person som tänker på vad jag har på mig, jag köper inga "skitkläder", utan jag lägger hellre en lite extra pengoch får en bra bekväm vara. Men jag har aldrig hittat i närheten så underbara strumpor. Tack så mycket föra att ni öppnat denna vägen för mig.Enda problemet är nu bara att jag aldrig mer kommer att kunna köpa några andra strumpor. Nu är jag beroende. hi hi.... Känns bra." 
Hälsningar Nina

"Jag måste bara säga att jag har verkligen riktigt nöjda kunder, de älskar strumporna liksom vi i familjen gör. Jag använde både business/ Left/Rigth när jag vandrade i Spanien 25 mil och de var helt fantastiska!!!!" 
Må gott vi hörs! Ann 

”Älskar de strumporna, antar att du liksom jag köpte dem på Saras sida kanske? Tyckte allt jag spinnade lite snabbare i dem ;)”  
Okänd kund

”Jag har ett par av dessa rosa strumpor, de är så underbart sköna! o coola!”  
Okänd kund

”Det är grymma strumpor! Jag Älskar mina rosa! :)”
Okänd kund

”Jag måste säga att Gococo är de bästa strumporna. De är jätte bekväma att använda och dom har absolut blivit min favorit. De är lika sköna att träna med som att använda en kväll hemma.”
Charlotte Skauen, 4-faldig Norge mästare i Brottning och Bronsmedaljör på EM i Brottning

”I Gococo strumporna känner jag mig torr hela dagen och det bästa av allt är att jag aldrig känner lukten av min fotsvett när jag tar av mig skorna på kvällen!”
Alexander, Göteborg

Vi är tacksamma för all feedback som vi får från våra kunder!

Prisbelönade Svenska Sportstrumpor &
Kompressionsstrumpor av högsta kvalitet