phone  Säker betalning  phone  Fri frakt över 400 kr  phone  Snabba leveranser  phone  031-299647
På svenska In English Auf Deutsch 
Thule Adventure Team - Multisport
Thule Adventure Team som Gococo sponsrat med produkter sedan 2011 är ett multisport team som utsätter sig för extrema prövningar under sina tävlingar. Strapatserna kan pågå mellan allt från en heldag till hela 10-11 dagar och innebär ofta en kombination av flera än ett moment. Aktiviteter som kan ingå är cross-country löpning, mountain bike cykling, paddling, klättring, simmning, inlines och andra spännande och utmanande discipliner. Multisport och äventyrstävlingarna ställer naturligtvis extremt höga krav på teamets alla deltagare i form av uthållighet, lagarbete och drivkraft. Team Thule använder både strumpor och mössor ur Gococos sortiment på sina äventyr. Just nu är lagets favoriter Compression, Compression Sleeves, Outdoor Sport och Light Sport. År 2011 vann teamet Adventure Racing World Championship vilket är en fantastisk bedrift. Läs mer om Thule Adventure Team och deras planer på teamets hemsida!Peter Oom - Triatlon och multisport
Peter är en framgångsrik och dedikerad triathlet som flitigt deltar i löpar- och cykeltävlingar. Peter har under en lång tid skördat framgångar inom idrotten men under 2012 tog han det stora steget till en plats i världens mest prestigefulla triathlon tävling, Ironman Hawaii World Championship, som han deltag i med stor bravur! Han deltar även i prestigfulla tävlingar så som Ö till Ö, i Stockholms skärgård, Oxfam Trailwalk, i Skottland, samt ett antal marathon runt i världen. Det kan även nämnas att Peter 2011 genomförde sin svenska klassiker på 6e snabbaste tiden någonsin i klassikerns historia. Peter är en flitig användare av Gococos samtliga produkter och ett ovärderligt stöd i vår produktutveckling och han var senast med och utvecklade Gococos nya produkt Compression Calf Sleeves till perfektion. Sedan en tid tillbaka bloggar han på Funbeat. Följ hans blogg härCarolin Holmquist - Multisport
Carolin är en fantastisk atlet inom multisport och är en tjej som inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar och puscha sina gränser. Hon startade sin karriär inom multisport och deltar numera i både adventure racing, triatlon och swimrun race både individuellt och inom olika lagkonstellationer, så som tex Thule Adventure Team. Caroline har en imponerande meritlista inom multisport och har de senaste åren deltagit i tävlingar så som Åre Extreme Challenge, EM i Adventure Racing, Norseman Extreme Triathlon och Stockholm Extreme. När hon tävlar föredrar Caroine de låga löparstrumporna Light Sport i kombination med Compression Calf Sleeven som ger hennes ben ett skönt stöd under de långa och tuffa loppen.Matilda Rapaport - Freeskiing
Matilda Rapaport är en av Sveriges absolut bästa och coolast free-ride tjejer. hon fick sitt stora genombrott under våren 2013 när hon vann världscupfinalen i Verbier.

Matilda startade sin skidkarriär i en av Stockholms lokala skidklubbar och har sedan dess brunnit för sporten och vid 20 års ålder efter några år på Järpens Alpin gymnasium valde hon att gå over från mer traditionell skidåkning till Free-ride. Ett val hon aldrig ångrat! Nu bor Matilda i Engelberg i, Schweiz men stora delar av hennes tid reser hon runt i världen sökandes efter de bästa åken.

Självklart använder Matilda Gococos strumpor när hon tränar bade på skidor och utanför snön. Några av favoriterna är Compression Calf Sleeve och Light Sport Kit samt Compression strumporna. Följ gärna Matilda på hennes hemsida och blogg!

 Team Anna - Segling, Match Racing
Team Anna är ett svensk kvinnligt seglarteam inom klassen Match Racing. Dagens konstellation av teamet och de 7 tjejerna, Anna Kjellberg, Karin Almquist, Annica Carlunger, Marie Berg, Vanja Lundberg, Linnéa Wennergren och Annie Wennergren (Gococo grundare) har endast funnits sedan våren 2013 men på kort tid skördat stora framgångar internationellt. Teamet tävlar i den internationella och kvinnliga match racing touren WIMRS som avgörs genom 7 tävlingar runt om i världen.

Satsningen innebär inte bara långa och fysiskt krävande dagar på vattnet utan även ett gediget arbete på land där teamarbetet och känslan står i fokus. Mycket skall stöttas och blötas för att tjejerna tillsammans skall bli de bästa i världen. Men redan premiäråret 2013 slog tjejerna till med full kraft och placerade sig på en enastående 2a plats på världstouren och 2014 krönte det säsongen med teamets först VM guld. Världsmästartiteln förärade dem en nominering till det ärofulla Jerringpriset från Svenska Radiosporten. 

Teamets favoritstrumpor är utan tvekan Compression strumporna, som skyddar benen mot slag och blåmärken samtidigt som de är ovärderliga under alla långa resor som tjejerna är ute på resor under säsongen. Att de satt en ny färggladtrend på kajen är ett stort plus i kanten! Följ tjejerna på deras facebook!Kesi
Kesi var bara några månader gammal när hon togs om hand. Hon hittades övergiven på ett plantage. Hennes mamma hade dödats av tjuvjägare och Kesi hade fått ena armen avhuggen, och av någon anledning lämnats kvar. När hom kom till lägret var hon ett förvirrat litet barn. Men med tiden har hon kommit att lära sig klättra med sin enda arm, hon gillar att leka med de andra orangutangungarna till sådan grad att hon ofta glömmer att äta ordentligt.

Lite ny info om Kesi:
Kesi fortsätter att utmana oddsen genom att fortsätta att utveckla sina färdigheter trots sitt handikapp. Hennes gamla skolklass fungerade inte så bra som man hade hoppats. En del av skolkamraternahade börjat reta henne, genom att ta tag i hennes skadade arm och genom att stjäla hennes mat. Ävenom Kesi är stark och smart ansåg barnvakterna att det blev för mycket för henne och beslutade att flytta ner henne till Grupp 5 där konkurrensen inte var så hög och där klasskamraterna inte var sådominanta. Kesi umgås fortfarande mycket med sin kompis Sizuka, men kompisen Tequila är just nu i karantän för hon är sjuk och Duta och Tatan är helt enkelt för starka för Kesi.

Ålder vid ankomst: 3.5 – 4 månader
Nuvarande ålder:
8 år
Kön:
Hona
Räddad: September 2004
Favoritmat: Mango, rambutanfrukt
Bor: Nyaru Menteng, rehabiliteringscenter, Borneo
Vikt: 21.1 kg
Hälsa: God

Prisbelönade Svenska Sportstrumpor &
Kompressionsstrumpor av högsta kvalitet