phone  Säker betalning  phone  Fri frakt över 400 kr  phone  Snabba leveranser  phone  031-299647
På svenska In English Auf Deutsch 

Generellt

Vad är gococo?

Gococo är ett strumpvarumärke som är utvecklat för dig som är aktiv och ställer höga krav på funktion och design. Vi lägger stor vikt vid funktion, passform och komfort och sätter en ära i att ligga i framkant. Hos Gococo hittar du strumpor som hjälper dig att prestera bättre oavsett vinter eller sommartid.

Var kan jag köpa Gococo strumpor?

Förutom här i Gococos egna webshop kan du köpa Gococo hos de stora webshoparna inom sport och träning samt i mindre nishade sportbutiker. Vi finns inte ännu hos de stora kedjorna.

Finns det barnstrumpor?

Vi har inte valt att göra speciella barnstrumpor även om våra syskonbarn ibland norpar åt sig våra i storlek 35-38. De gillar ju både färgen och funktionen.

Varför har ni inte mer exklusiva förpackningar till era strumpor?

Tro det eller ej, men en fråga vi får riktigt ofta! Att våra förpackningar ser ut som de gör beror på två olika anledningar. Först och främst så värnar vi om miljön och tycker att det är onödigt att slösa på jordens resurser med mer paketering än nödvändigt. Utöver det så vet via att en exklusivare förpackning kan bli riktigt dyr för slutkonsumenten. Det kan handla om så mycket som 50-80 SEK för ett par strumpor! Så summan har blivit en mindre papperskrävande förpackning, ett lägre pris men samma produktkvalitet. Toppen tycker vi!

 

Vad gör Gococo speciellt?

I Gococos strumpor har vi slagit samman innovation med premium komfort och design. Hos oss hittar du de ultimata strumporna för aktivitet oavsett aktivitetsnivå. Vi stickar våra strumpor i marknadens mest innovativa och funktionella material, 37.5 Technology, och tar hänsyn till fotens mest utsatta punkter och behov av ventilering i vår design. Passform och funktion är i fokus vilket skapar en oslagbar komfort.

Vi har gjort ett hårt jobb för att utveckla strumporna. Nu är det upp till dig att känna skillnaden.

Hur uttalar man Gococo?

Namnet Gococo har genom åren förbryllat många! Vi har hört mängder av olika varianter på förklaringar till namnet och försök på uttal och måste faktiskt säga att det är en av charmen med namnet. Det får folk att stanna upp och tänka efter! Namnet kom till när vi ville ha ett namn som var lite ”outside the box” och lite av en motreaktion till allt inom sportvärlden som har ”X”, ”Power” mm i sig. Vi ville vara något annorlunda som mer kändes glatt och skojigt! Så det har egentligen inget med att göra att vi kommer från Göteborg och är goa och glada :-) Beträffande uttalet så har vi bestämt oss för att låta det leva fritt! Det finns inget rätt eller fel. Som de Göteborgare vi är så uttalar vi själva det som ”GoKoKo” men många väljer att uttala det ”GoooCooCoo”, GoCoCoo” eller ”GoooKouKou”. Lite skojigt faktiskt! Så välj helt enkelt det som passar dig bäst.

Är Gococos strumpor miljövälniga?

En viktig fråga! Teknologin i Gococos strumpor är helt naturlig och kallas ibland för grön teknologi. Det innebär att teknologin för att få strumpans egenskaper så som snabbtorkande och odöreliminerande är naturlig och man har inte använt några kemiska behandlingar eller tillsatt nanopartiklar av metaller som annars är vanligt för att uppnå dessa egenskaper. Däremot är en hel del av våra strumpor, som de flesta andra funktionsplagg, stickade i polyestermaterial som dessvärre aldrig är ett naturligt material. Vi använder oss dock av återvunnet polyester i såm lång utsträckning som möjligt.

Alla våra garner är Öko-tex certifierade och vi använder oss av FSC certifierat
papper i våra förpackningar.

Jag vill ge feedback. Hur gör jag då?

Vad skoj! Vårt mål är att utvecklas för att kunna erbjuda dig som kund den bästa möjliga strumpupplevelsen och strumpan på marknaden. Därför är vi jättetacksamma för all feedback vi kan få. Maila gärna din feedback till info@gococo.se så skall vi titta vidare på det och kanske påverkar det vårt beslut inför nästa produktutveckling!

Prisbelönade Svenska Sportstrumpor &
Kompressionsstrumpor av högsta kvalitet