phone  Säker betalning  phone  Fri frakt över 400 kr  phone  Snabba leveranser  phone  031-299647
På svenska In English Auf Deutsch 

Beställning

Var är min order, kan jag söka efter den?

Vi är glada över att du har valt just Gococo och vill att du skall få testa dina nya strumpor så snart som möjligt. Därför försöker vi packa och skicka ordern så fort som möjligt efter att vi tagit emot ordern. När det är packat skickar vi ditt paket med Postens Varubrev. De i sin tur skickar dig en leveransavisering via email eller SMS, beroende på vad du angav när du la din order, med en kod och utlämningsställe. Om du inte har fått detta inom ett par dagar efter orderläggning så hör av dig till oss på order@gococo.se så hjälper vi dig. Har du fått leveransaviseringen men paketet dröjer, så kan du gå in på Postnord.se och spåra försändelsen där med hjälp av ditt kollinummer. Väldigt smidigt!

Hur avbeställer jag min order?

Har du gjort ett misstag och behöver avbeställa? Om din beställning inte har hanterats och skickats kan vi hjälpa dig. Skicka så snart du kan ett meddelande till info@gococo.se tillsammans med din orderbekräftelse så skall vi försöka lösa det.

Hur gör jag för att utnyttja en rabattkod?

När du kommit till kassan så finns det ett utrymme för din rabattkod. Fyll i koden där och tryck på ”Lägg till kod”. Då räknas summan om!

Du kan bara utnyttja en rabattkod per beställning.

 

Hur betalar jag?

Våra betalningsalternativ är kreditkort, betalkort, faktura och Swish. Detta hanteras av betalningssystem som Dibs, Payson, Paypal eller Klarna som du kan känna dig trygg med.

Vilka valutor accepterar ni?

Vi accepterar svenska kronor, SEK, och euro, EUR, i webshopen. Du kan använda flaggikonen i högra hörnet för att ändra valutan.

Jag vill ge bort Gococo i present. Kan jag köpa ett presentkort?

Super! Gococo strumpor är en perfekt present och du kan köpa ett Gococo presentkort här. Du kan använda presentkortet på hela vårt utbud och det levereras via email.

Prisbelönade Svenska Sportstrumpor &
Kompressionsstrumpor av högsta kvalitet