phone  Säker betalning  phone  Fri frakt över 400 kr  phone  Snabba leveranser  phone  031-299647
På svenska In English Auf Deutsch 
Rankad som en av de tuffaste långlopp i världen av CNN!

ÖTILLÖ en unik tävling i en unik miljö. Lag om två tävlar tillsammans från ö till ö från Sandhamn till Utö i Stockholms skärgård. Lagen simmar mellan de 19 öarna och springer över dem. Den totala sträckan är 75 kilometer, varav 10 km är simning och 65 km är löpning.

Gococo är en mycket stolt officiell partner till ÖTILLÖ. "Den här tävlingen är det ultimata testet av både psykisk och fysisk uthållighet och vi ser fram emot att se en hel del Gococo strumpor runt banan!", säger Annie, ägare och grundare av Gococo

www.otllo.se Öloppet är en extremsporttävling som vänder sig till eliten men passar även den vanliga motionären som vill ha ett nytt mål att träna inför eller utmana kollegorna på jobbet. Deltagarna är dessutom garanterade en naturupplevelse utöver det vanliga.

Tävlingen äger rum i Göteborgs södra skärgård. I lag om två tävlar deltagarna genom att springa över och simma mellan de 15 öar som utgör tävlingsbanan. Den totala sträckan är drygt 36 kilometer, varav 5 kilometer är simning. Längsta löpsträckan är omkring 6 kilometer och längsta simsträckan är drygt 700 meter. 

"Öloppet är ett fantastiskt event att delta på! Det erbjuder inte bara utmaningar i "Gococo-style" utan är även extra roligt då det är baserat i Göteborgs södra skärgård som är Annies och mitt hemmavatten. Här har vi tränat kappsegling dagligen sedan barnsben!" kommenterar Linnéa, medgrundare och ägare till Gococo. 

www.oloppet.se Prisbelönade Svenska Sportstrumpor &
Kompressionsstrumpor av högsta kvalitet